Vitamine C met Bioflavonoiden - 500mg - 120 capsules

Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 15,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

De werking van Vitamine C wordt versterkt indien gecombineerd wordt met zijn natuurlijke partner bioflavonoïden, zoals in dit product. Bioflavonoïden zitten ook in de natuurlijke bronnen van Vitamine C, het zijn natuurlijke stoffen vergelijkbaar met caroteen.

 

Het voedingssupplement is een geconcentreerde voeding, aanbevolen voor dagelijks gebruik.

Informatie: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Een gebalanceerd dieet bevat voldoende voedingsupplementen. 

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, c.q. diegenen die een medische behandeling ondergaan, dienen met hun behandeld arts te overleggen. Bewaar het product op een droge, koele, donkere plaats en buiten het bereik van kinderen. Vitamine C draagt bij tot een normale vorming van collageen. Zo helpt het om bloedvaten, beenderen, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden in goede staat te houden. Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem en helpt om vermoeidheidsklachten te verminderen. Dit product is geen medicijn. 

Waarschuwing: De inname van een hoeveelheid vitamine C die meer is dan de individuele behoefte kan zachte ontlasting tot gevolg hebben, die na vermindering van de hoeveelheid stopt.

Advies: Neem het product tijdens of na de maaltijd in.

Van overheidswege verplichte waarschuwing: de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (1 capsule) niet overschrijden

Bestanddelen in 1 tabletADH
Vitamine C500 mg833%
Citrus bioflavonoïden375 mg*

ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

* er is geen ADH-waarde vastgesteld

Bestanddelen: L-ascorbinezuur, citrus bioflavonoïden, geleermiddelen: gelatine, water

 

© 2013 - 2020 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel