VITAMINES

 

De Boer Biologics: ook voor uw vitamines

Door ons voedingspatroon lopen we helaas veel essentiële bouwstoffen mis en daarom is het aan te raden om vitamines te bestellen. Door het slikken van voedingssupplementen brengt u gemakkelijk en eenvoudig uw gezondheid weer op pijl.

Lenkei
Wij bieden een groot scala aan voedingssupplementen aan van Lenkei. Deze vitamines zijn vernoemd naar de Hongaarse professor Gábor Lenkei die veel onderzoek heeft verricht naar vitamines en vanuit daaruit is gestart met de productie van deze voedingssupplementen.

Goed voor geest en botten
U kunt bij ons verschillende vitamines bestellen, zoals vitamine C, multivitaminen. calcium en magnesium. Voedingssupplementen waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor geest en botten. In sommige vitamines zit collageen, wat goed is voor de huid. Met name hartpatienten wordt aangeraden om vitamines te bestellen en bij te slikken, omdat bepaalde voedingsstoffen noodzakelijk zijn en die structureel ontbreken in ons westers voedingspatroon.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen door te bellen met 06-22813736 of stuur een mail naar info@deboerbiologics.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Sorteer op
per pagina
 • Vitamine D3 - 2000IE - 120 softgels
  Vitamine D3 - 2000IE - 120 softgels

  Deze variant van Vitamine D3 is gemakkelijk door te slikken. Uitstekende kwaliteit, hoge dosis actieve bestanddelen.

  Vitamine D draagt bij tot:
  - de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor
  - normale…

  € 8,25
 • Mineralen complex - 100 tabletten
  Mineralen complex - 100 tabletten

  Dit is een uitstekende combinatie en is met grote zorg ontwikkeld.Dit is een uitgebalanceerde mix bestaande uit 10 verschillende mineralen.Belangrijke informatie:

  Alkaliseren is tegenwoordig een modern onderwerp en tot op zekere…

  € 9,75
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2020 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel