Bi-Safe Biologisch Wasmiddel

Vorige Artikel 6 van 14 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)

Supergeconcentreerd probiotisch wasmiddel, veilig voor witte en bonte was. De probiotica zorgen voor een extra reinigende werking en blijvende geurbestrijding. Onze probiotica reinigen ook uw afvoer!

 

Conventionele wasmiddelen gebruiken chemicaliën en enzymen om vuil te verwijderen. Deze producten hebben een zeer korte werking en vereisen vaak hogere watertemperaturen voor een optimaal resultaat. Bovendien lossen deze producten het probleem van biofilm en geurvorming in de wasmachine niet op. Al na een paar weken, begint er zich in de wasmachine een donker slijm in de meeste van de rubbers, pompen, filters en slangen te ontwikkelen. Dit slijm is een enorme populatie van bacteriën, schimmels en virussen. Sommige wasmiddelen bevatten ontsmettingsmiddelen om deze slijmvorming te vermin- deren, maar deze gevaarlijke stoffen staan bekend om resistente superbacteriën te bevorderen.

Chrisal heeft een duurzame en efficiënte oplossing voor het wassen ontwikkeld, die een hoge vermogensreinigde doeltref- fendheid voorziet en tegelijkertijd de wasmachine in perfecte staat houdt.

De voordelen van het probiotische wasmiddel van Chrisal.

- Chrisal Laundry Detergent maakt gebruik van wasmiddelen van de nieuwste generatie die een hoge vermogensreinigde doeltreffendheid aantonen bij lage watertemperaturen en op alle soorten textiel. Dit product kan gebruikt worden op witte, zwarte en gekleurde was en toont een maximaal effect aan vanaf een watertemperatuur van 30 °.

- Chrisal Laundry Detergent maakt gebruik van probiotica die onmiddellijk beginnen met de productie van enzymen in de machine gebaseerd op het type van vuil op het wasgoed en in de machine. Deze enzymen zullen de reinigende kracht afdwingen. De probiotica verwijderen ook de slijmlaag en houden alle buizen, filters en pompen in de wasmachine zuiver.

- Een deel van de probiotica zal in de was blijven en zorgt voor een bescherming tegen geur (zoals zweet) wanneer het wasgoed in gebruik is.

- Tenslotte zullen de probiotica de afvoer van de machine vrij houden en bijdragen aan een natuurlijke afvalwaterbehandeling.

Gebruiksaanwijzing: Gelieve de volgende stappen te volgen.

1. Veilig voor witte, zwarte en gekleurde was. Gebruik voor gekleurd en zwart wasgoed een watertemperatuur van 30 tot 40 °C en voor witte was een temperatuur van 60 °C.

2. Voeg 1-2 dopjes van Chrisal Laundry Detergent toe, afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en / of het wasgoed zwaar vervuild is. 

© 2013 - 2023 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel