VITAMINES

 

De Boer Biologics: ook voor uw vitamines

Door ons voedingspatroon lopen we helaas veel essentiële bouwstoffen mis en daarom is het aan te raden om vitamines te bestellen. Door het slikken van voedingssupplementen brengt u gemakkelijk en eenvoudig uw gezondheid weer op pijl.

Goed voor geest en botten
U kunt bij ons verschillende vitamines bestellen, zoals vitamine C, multivitaminen. calcium en magnesium. Voedingssupplementen waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor geest en botten. In sommige vitamines zit collageen, wat goed is voor de huid. Met name hartpatienten wordt aangeraden om vitamines te bestellen en bij te slikken, omdat bepaalde voedingsstoffen noodzakelijk zijn en die structureel ontbreken in ons westers voedingspatroon.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen door te bellen met 06-22813736 of stuur een mail naar info@deboerbiologics.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Sorteer op
 • Multivitamine Optimum - 240 tabletten
  Multivitamine Optimum - 240 tabletten

  De Multivitamine OPTIMUM is een zorgvuldig ontworpen multi met een breed spectrum aan essentiële vitaminen, mineralen, spoorelementen en bijzondere nutriënten zoals co-enzymen, flavonoïden, carotenoïden en plantenstoffen. Bij…

  € 70,00
 • Vitamine C 1000 mg - 240 tabletten
  Vitamine C 1000 mg - 240 tabletten

  Vitamine C 1000 mg van Free Choice bevat een hoge dosering ascorbinezuur in tabletvorm. Het product is uitstekend geschikt als onderdeel voor de dagelijkse aanvulling​. In periodes met een verhoogde behoefte kan tijdelijk meer…

  € 25,00
 • Cal-Mag Calcium-/magnesiumpreparaten
  Cal-Mag Calcium-/magnesiumpreparaten

  Deze Cal-Mag drank met Vitamine C, D3 en K2 is een gemakkelijke manier om deze voedingsstoffen binnen te krijgen. De poeder lost gemakkelijk op in (koud) water en heeft een prettige lichte citroensmaak.

  Gebruik: Meng de inhoud…

  € 32,50
© 2013 - 2024 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel