VITAMINES

 

De Boer Biologics: ook voor uw vitamines

Door ons voedingspatroon lopen we helaas veel essentiële bouwstoffen mis en daarom is het aan te raden om vitamines te bestellen. Door het slikken van voedingssupplementen brengt u gemakkelijk en eenvoudig uw gezondheid weer op pijl.

Lenkei & Free Choice
Wij bieden een groot scala aan voedingssupplementen aan van Lenkei en Free Choice. De vitamines van Lenkei zijn vernoemd naar de Hongaarse professor Gábor Lenkei die veel onderzoek heeft verricht naar vitamines en vanuit daaruit is gestart met de productie van deze voedingssupplementen.

Goed voor geest en botten
U kunt bij ons verschillende vitamines bestellen, zoals vitamine C, multivitaminen. calcium en magnesium. Voedingssupplementen waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor geest en botten. In sommige vitamines zit collageen, wat goed is voor de huid. Met name hartpatienten wordt aangeraden om vitamines te bestellen en bij te slikken, omdat bepaalde voedingsstoffen noodzakelijk zijn en die structureel ontbreken in ons westers voedingspatroon.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen door te bellen met 06-22813736 of stuur een mail naar info@deboerbiologics.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Sorteer op
 • Multivitamine Optimum - 240 tabletten
  Multivitamine Optimum - 240 tabletten

  De Multivitamine OPTIMUM is een zorgvuldig ontworpen multi met een breed spectrum aan essentiële vitaminen, mineralen, spoorelementen en bijzondere nutriënten zoals co-enzymen, flavonoïden, carotenoïden en plantenstoffen. Bij…

  € 70,00
 • Vitamine C 1000 mg - 240 tabletten
  Vitamine C 1000 mg - 240 tabletten

  Vitamine C 1000 mg van Free Choice bevat een hoge dosering ascorbinezuur in tabletvorm. Het product is uitstekend geschikt als onderdeel voor de dagelijkse aanvulling​. In periodes met een verhoogde behoefte kan tijdelijk meer…

  € 25,00
 • Cal-Mag Calcium-/magnesiumpreparaten
  Cal-Mag Calcium-/magnesiumpreparaten

  Deze Cal-Mag drank met Vitamine C, D3 en K2 is een gemakkelijke manier om deze voedingsstoffen binnen te krijgen. De poeder lost gemakkelijk op in (koud) water en heeft een prettige lichte citroensmaak.

  Gebruik: Meng de inhoud…

  € 27,50
 • Omega 3 - 120 capsules
  Omega 3 - 120 capsules

  1000 mg softgel visolie met 30% Omega-3 vetzuren Waarvan: 180 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 120 mg DHA (docosahexaeenzuur). Deze Omega 3 bevat een totaal van 300 mg EPA en DHA, die bijdragen tot een normale werking van het hart.

  € 17,20
 • Foliumzuur - 120 softgels
  Foliumzuur - 120 softgels

  Foliumzuur draagt bij tot:

  ∙ Weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap
  ∙ Normale Aminozuur-synthese
  ∙ Normale bloedvorming
  ∙ Normaal metabolisme van homo cysteïne
  ∙ Normale Psychologische Functie
  ∙ Normale…

  € 9,95
 • Algenmix - 100 capsules
  Algenmix - 100 capsules

  Deze algen mix bevat Spirulina alg, Kelp alg, Hai zao alg, Chlorella alg, Chroom, Jodium, Molybdeen en Seleen. Algen supplementen bevatten hoge concentraties voedingsstoffen.

  In de oceanen en zeeën bevinden zich honderdduizenden…

  € 13,10
 • Mineralen complex - 100 tabletten
  Mineralen complex - 100 tabletten

  Dit is een uitstekende combinatie en is met grote zorg ontwikkeld.Dit is een uitgebalanceerde mix bestaande uit 10 verschillende mineralen.Belangrijke informatie:

  Alkaliseren is tegenwoordig een modern onderwerp en tot op zekere…

  € 9,75
© 2013 - 2022 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel