Vijver & Aquaria

De oplossing voor een gezonde vijver met vissen

Bij De Boer Biologics vindt u een scala aan biologische producten voor uw vijver, aquaria en vijveronderhoud. De producten van Chrisal zijn gemaakt op basis van probrobiotica voor een heldere vijver/aquarium met gezonde vissen!

Probiotica verlaagd de bacterie druk, waardoor het water gezonder wordt. Dit resulteert o.a. in een dikkere slijmlaag bij de vissen wat weer zorgt voor een betere weerstand. De verlaging van de bacteriedruk is op natuurlijke biologische wijze en creëert een gezonde atmosfeer in uw natuurvijver of aquarium.

Vissen worden snel ziek
De vissen in uw vijver of aquarium zijn van nature wat minder resistent, wat resulteert in het feit dat ze snel ziek worden. Er zijn vele bacteriën die daar een rol in spelen. Door de producten van Chrisal heeft u daar op natuurlijke wijze invloed op en draagt u bij aan een gezond vijveronderhoud.

Heeft u nog een vraag over de producten van Chrisal voor uw vijveronderhoud, bel ons dan via 06-22813736 of stuur een mail naar info@deboerbiologics.nl.

 

Sorteer op
 • Nergens goedkoper!

  PiP Pond Plus 5L
  PiP Pond Plus 5L

  Pip (Probiotica in Progress) Pond PlusPip Pond Plus zorgt voor een goede microbiële samenstelling van uw vijverwater. De biofilm die in vijvers gevormd wordt en zorgt voor vertroebeling van het water, vervuiling van het filter en…

  € 70,00 € 60,00
 • PiP Aqua Clear
  PiP Aqua Clear

  PIP AquaClear is een krachtig probiotisch concentraat voor de reiniging en onderhoud van aquaria. Biofilmvorming zorgt in veel aquaria voor vervuiling van het filter, vertroebeling van het water en de ontwikkeling van pathogene…

  € 18,95
© 2013 - 2024 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel