Homecare

Uw huis zo weer schoon met de producten van Chrisal

De krachtige producten van Chrisal zijn erg goed te gebruiken voor het schoonmaken van uw woning. Niet alleen omdat het erg milieuvriendelijk is, en dus gezonder, maar ook omdat het beter werkt dan de reguliere schoonmaakmiddelen. Bij De Boer Biologics hebben we een groot assortiment aan producten waardoor er altijd wel iets voor u bij zit.

Op basis van Probiotica
De producten van Chrisal zijn op basis van probiotica. Deze revolutionaire manier is gestoeld op jarenlang testen en onderzoek. Hoe het in zijn werk gaat is dat de goede bacteriën (enzymen) de filmlaag verknippen waardoor het vuil tot microscopische diepte wordt weggehaald. Daardoor werken deze producten erg goed. Niet voor niets is de slogan “Reinigt verder wanneer u stopt met poetsen!

Bekijk hieronder alle milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en bestel gemakkelijk online als er iets voor u tussen zit. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen door te bellen met 06-22813736 of stuur een mail naar info@deboerbiologics.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Sorteer op
per pagina
 • Animal House Cleaner
  Animal House Cleaner

  Animal House Cleaner is een krachtige probiotische reiniger voor alle soorten van dierenverblijven. De nawerking van de probiotica verlaagt aanzienlijk het risico op slechte geuren en infecties en zorgt zo voor een gezonde…

  € 12,95
 • Kurina Auto Airco Spray 150 M L
  Kurina Auto Airco Spray 150 M L

  KURINA probiotische airco reiniger is een revolutionair nieuwe technologie om met behulp van probiotische bacteriën de airco van een wagen zuiver en gezond te houden. En dit op een 100% natuurlijke manier!

  € 17,50
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2023 de Boer Biologics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel